Gönül Dağı Dizisine Beklenmedik Transfer! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Gönül Dağı Dizisine Beklenmedik Transfer!

Son Güncelleme :

25 Ağustos 2024 - 9:21

Gönül Dağı Dizisine Beklenmedik Transfer!
----- REKLAM -----

Gönül Dağı’na Yeni Katılım: Öykü Gürman ‘Kiraz’ Rolüyle Geliyor

TRT 1’in sevilen dizisi ‘Gönül Dağı’, beşinci sezon çekimlerine hız kesmeden devam ediyor. Yeni sezonuyla izleyicileri yeniden ekran başına toplamaya hazırlanan dizinin kadrosuna, oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman da katıldı. Gürman, ‘Kiraz’ karakteriyle Gedelli kasabasına taşınarak, dizinin hikayesine önemli bir katkı sağlayacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Öykü Gürman’ın canlandıracağı Kiraz karakteri, “Şoför Kiraz” olarak tanınacak ve kasabaya yeni bir soluk getirecek. Dizi, Yahya Samancı ve Aslı Kahraman’ın yönetmenliğinde, Eskişehir’de çekiliyor ve Gedelli kasabasında yaşanan sıcak hikayeleri izleyiciye aktarmaya devam ediyor.

  1. bölümüyle beşinci sezonunu açacak olan ‘Gönül Dağı’ dizisinde başrolleri Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu paylaşıyor. Dizinin geniş oyuncu kadrosunda ayrıca Nazlı Pınar Kaya, Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Ege Aydan ve birçok başarılı isim yer alıyor.

Köprü Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni sezon tanıtımı da geçtiğimiz günlerde yayınlanarak, hayranlar arasında büyük bir heyecan yarattı. Öykü Gürman’ın ‘Kiraz’ rolüyle diziye katılması, ‘Gönül Dağı’ hayranları için merakla beklenen gelişmelerden biri oldu.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.