Teşkilat Dizisine Flaş Oyuncu Geliyor! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Teşkilat Dizisine Flaş Oyuncu Geliyor!

Son Güncelleme :

26 Ağustos 2024 - 11:25

Teşkilat Dizisine Flaş Oyuncu Geliyor!
----- REKLAM -----

Teşkilat Dizisine ‘Mafya Babası’ Geliyor: Adnan Biricik Kadroya Dahil Oldu

TRT 1’in sevilen dizisi “Teşkilat”ın 5. sezonu için hazırlıklar sürüyor ve kadroya yeni isimler katılmaya devam ediyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, diziye yeni sezonda ‘mafya babası’ Hamdi karakteriyle ünlü oyuncu Adnan Biricik katıldı. Hamdi karakteri, Korkut (Yunus Emre Yıldırımer) ile Bulgaristan’da bir hapishanede yollarının kesişmesiyle hikayeye dahil olacak.

Bu sezonun en dikkat çekici isimlerinden biri ise, Altay Yüzbaşı karakteriyle Tolga Sarıtaş olacak. Dizinin 5. sezonu, “Altay’dan Tuna’ya” doğru uzanan yeni hikayesiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği “Teşkilat”, yeni sezonda da izleyicinin büyük ilgisini çekmeye devam edecek.

Yeni sezonda yer alacak birden fazla kötü karakterin hikayeye dahil olmasıyla, diziye yeni bir soluk getirileceği ve izleyiciyi ekran başına kilitleyecek gelişmelerin yaşanacağı belirtiliyor. Salı günü sete çıkması planlanan dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla yine çok konuşulacak gibi görünüyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.