Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?Burdurweb, Burdur HaberDoç. Dr. Muhammed Emin Demirkol Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKÄ°KA

Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Son Güncelleme :

30 Ağustos 2024 - 20:43

Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
----- REKLAM -----
Dondurmapasta

Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol Kimdir?

Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, 1984 yılında İstanbul’da doğmuş bir tıp doktoru ve akademisyendir. İlköğrenimini Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde, orta öğrenimini ise Bolu ve İstanbul’da tamamladı. 2009 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, Bolu’da Gerede Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde pratisyen hekim olarak meslek hayatına başladı.

İhtisasını İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda tamamlayan Demirkol, 2014 yılında iç hastalıkları uzmanı unvanını aldı. Ardından Van’ın Bahçesaray İlçe Devlet Hastanesi’nde iç hastalıkları uzmanı ve başhekim olarak iki yıl görev yaptı. Daha sonra Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde başhekimlik görevine getirildi.

Akademik kariyerine de önem veren Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahiliye Ana Bilim Dalı’nda Dr. Öğr. Üyesi unvanını aldı. 2017 yılında Bolu İl Sağlık Müdürü olarak atanmış ve bu görevini Bolu Belediye Başkan adayı oluncaya kadar sürdürmüştür.

2023 yılında doçentlik unvanını kazanan Demirkol, akademik alanda birçok makale ve tebliğ yayınlamıştır. İngilizce ve Arapça bilmektedir. Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, evli ve üç çocuk babasıdır.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.