İslam Memiş'ten Gram Altın, Borsa, Dolarda Kriz Ayı Uyarısı! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

İslam Memiş’ten Gram Altın, Borsa, Dolarda Kriz Ayı Uyarısı!

Son Güncelleme :

11 Eylül 2024 - 8:19

İslam Memiş’ten Gram Altın, Borsa, Dolarda Kriz Ayı Uyarısı!
----- REKLAM -----

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara önemli bir uyarıda bulundu. “Kusursuz Fırtına”nın yaklaştığını belirten Memiş, altın, dolar ve borsa yatırımı yapanların tedbirli olmaları gerektiğini vurguladı. Memiş, Aralık ayında piyasaları etkileyebilecek gelişmelerin yaşanacağını ve yatırımcıların dikkatli adımlar atmaları gerektiğini ifade etti.

Piyasaların mevcut durumu, hem vatandaşlar hem de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. İslam Memiş, özellikle Aralık ayında altın, dolar ve borsa yatırımları için bir kriz döneminin yaşanabileceğine işaret etti. Memiş, yaptığı açıklamalarda, yatırımcıların risklere karşı önlem alması gerektiğini dile getirerek, piyasalarda dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Peki, piyasalarda neler olacak? Altın fiyatları yükselecek mi? Borsa neden geriliyor?

İslam Memiş, sosyal medya üzerinden paylaştığı videoyla yatırımcıları uyardı. Ekonomik verilerin açıklanmasıyla ons altın fiyatlarının 2.470 dolara kadar gerilediğini, borsa ve kripto paralarda da benzer bir durumun yaşandığını belirtti. Petrol fiyatlarına değinen Memiş, burada manipülatif fiyatlamaların olduğunu ve petrol kuyularındaki artışın etkisiyle fiyatların düştüğünü söyledi.

ABD tarım dışı istihdam verilerinin beklenenin altında açıklanmasıyla dolarda değer kaybı olması gerektiğini belirten Memiş, dolara karşı varlıkların da sert düşüş yaşadığını vurguladı. Borsa ve döviz kurlarına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Memiş, borsada tepki alımlarının gelebileceğini ve dolar kurunda ise kademeli alım fırsatları doğabileceğini ifade etti.

Memiş, Aralık ayına dikkat çekerek, piyasaların oldukça hareketli olacağını ve yatırımcıların bu döneme hazırlıklı olması gerektiğini söyledi. Özellikle 18 Eylül’de açıklanacak olan Fed faiz kararı ve Kasım ayındaki ABD seçimlerinin piyasalara büyük etkiler yapabileceğini dile getiren Memiş, bu süreçte uzun vadeli yatırım stratejilerinin benimsenmesi gerektiğini belirtti. Aralık ayında beklediği mortgage krizine de dikkat çeken Memiş, büyük şirketlerin bu dönemde temkinli adımlar atmaları gerektiğini vurguladı.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER