Kızılcık Şerbeti Heves Kimdir, Şebnem Dönmez Kimdir? » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Kızılcık Şerbeti Heves Kimdir, Şebnem Dönmez Kimdir?

Son Güncelleme :

14 Eylül 2024 - 11:02

Kızılcık Şerbeti Heves Kimdir, Şebnem Dönmez Kimdir?
----- REKLAM -----

Kızılcık Şerbeti’nin Heves’i Şebnem Dönmez kimdir?

Şebnem Dönmez, Kızılcık Şerbeti dizisinde Heves Şifacıgil karakterini canlandıracak. Heves, Giray’ın babası Hüsrev ile evli olan üvey annesidir ve şık, bakımlı, mükemmel bir anne gibi görünme çabasıyla dikkat çeker. Peki, Şebnem Dönmez kimdir?

Şebnem Dönmez’in Hayatı ve Kariyeri

Şebnem Dönmez, 17 Mayıs 1974 tarihinde Almanya’nın Salzgitter şehrinde dünyaya geldi. Oto tamirci bir babanın kızı olan Dönmez, 6 aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye’ye döndü ve burada büyüdü. Üç kardeşin ortancasıdır.

Televizyon dünyasındaki ilk deneyimini, 1990 yılında Atilla Arcan’ın sunduğu bir programa katılarak yaşamıştır. Fakat asıl çıkışını, 1996 yılında Murat Başoğlu ile birlikte sunduğu Sabah Şekerleri programıyla yakaladı. Bu program, sabahları yapılan müzik-eğlence programlarının öncüsü olarak popülerlik kazandı. Ardından Murat Başoğlu ile Görevimiz Tehlike adlı yarışma programını sundu.

1998 yılında Star TV’de Cumartesi Gecesi Ateşi adlı programın sunuculuğunu üstlenerek bir showgirl olarak dikkatleri üzerine çekti.

Sinema ve Dizi Kariyeri

2000’li yıllarda Şebnem Dönmez, dizi ve sinema dünyasında da adını duyurdu. Özellikle Aslı ile Kerem (2002) ve Ölümsüz Aşk (2003) dizileriyle televizyon kariyerini sağlamlaştırdı. Sinemaya adım atması ise 2002 yılında Kolay Para adlı bağımsız filmle oldu. Daha sonra Neredesin Firuze (2004), Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? (2006) ve Vali (2009) gibi başarılı yapımlarda rol aldı.

Ayrıca 2007 yılında BKM‘de sahnelenen Oyunun Oyunu adlı tiyatro oyununda büyük beğeni topladı.

Diğer Projeler

Şebnem Dönmez, Live Earth‘ün Türkiye temsilcisi olmuş ve Al Gore’un İstanbul’da gerçekleştirdiği toplantıya basın sözcüsü olarak katılmıştır.

2013 yılında Kuzey Güney dizisinin kadrosuna dahil olmuş ve finaline kadar Melda Yalgın karakterini canlandırmıştır. Ardından Medcezir dizisinde 2 yıl boyunca rol almıştır.

Kariyeri boyunca sunuculuk, oyunculuk ve tiyatroda başarılı işlere imza atan Şebnem Dönmez, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Heves karakteriyle de ekranlara geri dönüyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.