Esra Erol Veysel Neden Öldü?Burdurweb, Burdur HaberEsra Erol Veysel Neden Öldü?Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKÄ°KA

Esra Erol Veysel Neden Öldü?

Son Güncelleme :

23 Eylül 2024 - 18:29

Esra Erol Veysel Neden Öldü?
----- REKLAM -----
Dondurmapasta

Esra Erol’da Şoke Eden Gelişme: İkiz Çocuklardan Biri Başkasının, Veysel Sokak Ortasında Ölü Bulundu

Geçtiğimiz yıl Esra Erol’da programında yaşanan olay, tüm Türkiye’yi ekran başına kilitlemişti. Betül isimli bir kadın, 11 yıllık eşi Veysel’in kendisini aldattığını iddia ederek programa katılmış ve olaylar zinciri başlamıştı. Veysel, dini nikahla birlikte olduğu Özge ile ikiz çocuk sahibi olmuştu. Ancak yapılan DNA testinde, ikizlerden yalnızca birinin babası Veysel olduğu ortaya çıkmıştı.

Şoke Eden DNA Sonucu

Veysel’in talebiyle yapılan DNA testinde, bebeklerden birinin babası olduğu, diğerinin ise başka birinden olduğu belirlenmişti. Nadir görülen bu olay, programa katılan bir uzman tarafından “Milyonda bir görülen bir durum” olarak açıklanmıştı. Olayın ardından Betül ve Veysel boşanmış, herkes kendi yoluna gitmişti.

Sokak Ortasında Ölü Bulundu

Bir yıl sonra, Esra Erol canlı yayında bir kez daha izleyicileri şoke eden bir haber paylaştı. Veysel’in İstanbul’da sokak ortasında ölü bulunduğunu açıkladı. Ölüm nedeni henüz belirlenememiş olan Veysel’in ölümü, eski eşi Betül tarafından şüpheli olarak değerlendirildi. Betül, Veysel’in ölümünden sorumlu tutulduğunu dile getirerek olayın ardındaki gizemi ortaya koydu.

Olayın detayları ve Veysel’in ölüm nedeni araştırılmaya devam ediyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.