MAKÜ’de Mutluluk Atölyesi: Öğrencilerin Hayatına Pozitif DokunuşBurdurweb, Burdur HaberMAKÜ’de Mutluluk Atölyesi: Öğrencilerin Hayatına Pozitif DokunuşBurdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

MAKÜ’de Mutluluk Atölyesi: Öğrencilerin Hayatına Pozitif Dokunuş

Son Güncelleme :

02 Ekim 2024 - 12:51

MAKÜ’de Mutluluk Atölyesi: Öğrencilerin Hayatına Pozitif Dokunuş
----- REKLAM -----

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), öğrencilerinin hayatına pozitif bir dokunuş yapmak amacıyla “Mutluluk Atölyesi” adlı yeni bir program başlattı. “Mutluluk Öğrenilebilir” mottosuyla yola çıkan atölye, öğrencilere günlük yaşamlarında mutluluğu nasıl inşa edecekleri konusunda rehberlik ediyor. Özellikle yoğun akademik süreçlerin ve hayatın getirdiği stresin üstesinden gelmeye yardımcı olacak program, öğrencilerin kişisel gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyor.

Mutluluk Atölyesi’nde, Doç. Dr. Gökmen Arslan’ın yönlendirmesiyle öğrenciler, mutluluğun pratik yollarını öğreniyor. MAKÜ Stüdyolarında çekilen her bölümde, farklı konular işlenerek öğrencilere daha mutlu ve dengeli bir yaşam sürmeleri için öneriler sunuluyor. Program, öğrencilerin kişisel ve sosyal hayatta daha olumlu bir bakış açısı kazanmalarını sağlayarak üniversite yaşamına önemli bir katkı sunmayı hedefliyor.

----- REKLAM -----