Güzel Aşklar Diyarı’nda Melek Üstündağ Kimdir, Neden İntihar Etti?Burdurweb, Burdur HaberGüzel Aşklar Diyarı’nda Melek Üstündağ Kimdir, Neden İntihar Etti?Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKÄ°KA

Güzel Aşklar Diyarı’nda Melek Üstündağ Kimdir, Neden İntihar Etti?

Son Güncelleme :

02 Ekim 2024 - 13:05

Güzel Aşklar Diyarı’nda Melek Üstündağ Kimdir, Neden İntihar Etti?
----- REKLAM -----
Dondurmapasta

Güzel Aşklar Diyarı’nda Şok Eden İntihar Girişimi: Melek Üstündağ Kimdir, Neden İntihar Etti?

Kanal D’nin yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı setinde üzücü bir olay yaşandı. Ürgüp’te çekimleri devam eden dizinin kostüm asistanı olarak görev yapan Melek Üstündağ, intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Üstündağ’ın yoğun bakımda olduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Melek Üstündağ Kimdir? Melek Üstündağ, Güzel Aşklar Diyarı setinde kısa süreliğine kostüm asistanı olarak çalışan bir set çalışanıydı. Psikolojik sorunlar yaşadığı ve bir süredir ilaç tedavisi gördüğü iddia edilen Üstündağ, setin son gününde ekiple vedalaştıktan sonra sete ait araçla köprü yakınlarında durarak intihar girişiminde bulundu.

Neden İntihar Etti? Melek Üstündağ’ın psikolojik sorunları nedeniyle bir süredir zor bir dönemden geçtiği ifade edilirken, olayın detayları hala netleşmedi. Set ekibini derinden sarsan bu olayın ardından dizinin çekimleri durduruldu ve ekip büyük bir üzüntü içinde.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.