Bucak’a Bebek ve Çocuk Kütüphanesi Açılıyor!Burdurweb, Burdur HaberBucak’a Bebek ve Çocuk Kütüphanesi Açılıyor!Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Bucak’a Bebek ve Çocuk Kütüphanesi Açılıyor!

Son Güncelleme :

03 Ekim 2024 - 11:35

Bucak’a Bebek ve Çocuk Kütüphanesi Açılıyor!
----- REKLAM -----

Bucak’ta Bebek ve Çocuk Kütüphanesi İçin İlk Adımlar Atıldı

Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak ilçesinde yapılacak olan Bebek ve Çocuk Kütüphanesi projesinin başlatıldığını ve Kasım ayında tamamlanacağını duyurdu. Kütüphane, Bucak Halk Kütüphanesi binası içerisinde özel bir alanda inşa edilecek ve kısa sürede halkın hizmetine sunulacak.

Oğuz, bu projenin çocukların erken yaşta kitap sevgisi kazanmaları ve çeşitli eğitimsel aktivitelerle gelişimlerine destek olacağını belirterek, Bucaklı çocuklar için önemli bir eğitim ve eğlence merkezi olmasını temenni etti. “İlçemize ve geleceğimize hayırlı olsun,” diyerek sözlerini tamamladı.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyası da konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Bucak İlçe Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecek tadilat ve tefrişat ihtiyaçlarının belirlenmesinin ardından gerekli bütçenin bakanlık tarafından sağlandığını ifade etti. 02.10.2024 tarihinde gönderilen resmi yazı ile 242.479 TL tadilat, 1.780.000 TL tefrişat olmak üzere toplamda 2.022.479 TL ödenek ayrıldığını belirtti. Çalışmaların 03.10.2024 tarihinde başlayacağı ve Kasım ayında tamamlanmasının hedeflendiğini de sözlerine ekledi.

Özboyacı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz ile projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

----- REKLAM -----