Antalya Emniyeti ile Koordineli Operasyon: 4 Kişi Yakalandı!Burdurweb, Burdur HaberAntalya Emniyeti ile Koordineli Operasyon: 4 Kişi Yakalandı!Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Antalya Emniyeti ile Koordineli Operasyon: 4 Kişi Yakalandı!

Son Güncelleme :

04 Ekim 2024 - 13:45

Antalya Emniyeti ile Koordineli Operasyon: 4 Kişi Yakalandı!
----- REKLAM -----

Antalya Emniyeti ile Koordineli Operasyon: Motosiklet Hırsızlığı Yapan 4 Şahıs Yakalandı

Burdur’da motosiklet hırsızlığına karışan 4 şahıs, kolluk kuvvetlerinin titiz çalışmaları ve Antalya Emniyeti ile yürütülen ortak operasyon sonucu yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 18 Eylül 2024 tarihinde Bağlar Mahallesi ve Yeni Mahalle’den çalınan 2 elektrikli motosiklet ile Bucak ilçesinde iş yeri önünden çalınan 2 elektrikli bisikletin izini sürdü. Yapılan kapsamlı incelemeler neticesinde hırsızlık olaylarının İ.K., T.G., M.Y. ve R.B. isimli şahıslar tarafından gerçekleştirildiği belirlendi.

Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü ile yapılan koordineli operasyon sonucunda şüpheliler yakalanarak Burdur’a getirildi. Çalınan motosikletler sahiplerine teslim edilirken, şüpheliler sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı. Bu başarılı operasyon, suçluların yakalanması ve mal varlığına karşı işlenen suçların önlenmesi adına önemli bir adım oldu.

----- REKLAM -----