Lebron James’in Oğlu Bronny James Kimdir Kaç Yaşında?Burdurweb, Burdur Haber,Lebron James’in Oğlu Bronny James Kimdir Kaç Yaşında?Burdurweb, Burdur Haber,
SON DAKİKA

Lebron James’in Oğlu Bronny James Kimdir Kaç Yaşında?

Son Güncelleme :

06 Ekim 2024 - 11:34

Lebron James’in Oğlu Bronny James Kimdir Kaç Yaşında?
----- REKLAM -----

LeBron Raymone “Bronny” James Jr. (6 Ekim 2004 doğumlu), Amerikan profesyonel basketbol oyuncusudur ve NBA’de Los Angeles Lakers için oynamaktadır. Kolej basketbolunu USC Trojans takımında oynamıştır. Konsensüs olarak dört yıldızlı bir oyuncu olarak kabul edilen James, lise son sınıfta 2023 yılında McDonald’s All-American olarak seçilmiştir. USC Trojans için bir sezon kolej basketbolu oynadıktan sonra, 2024 NBA Draft’ında Lakers tarafından 55. sıradan seçilmiştir. O, profesyonel basketbolcu LeBron James Sr.’ın en büyük çocuğu ve takım arkadaşıdır, bu da onları NBA’deki ilk aktif baba-oğul ikilisi yapmaktadır.

Erken Yaşam ve Kariyer

James, 2012 Miami Heat şampiyonluk geçit töreninde James, 6 Ekim 2004’te Akron, Ohio’da NBA Yılın Çaylağı ödülünü kazanan LeBron James (19 yaşında) ve kız arkadaşı Savannah Brinson (18 yaşında) çiftinin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Her iki ebeveyni tarafından büyütülmüştür ve ebeveynleri 2013 yılında evlenmiştir. Çocukken James, basketbol ve futbol da dahil olmak üzere birçok spor dalında oynamıştır, ancak babası güvenlik endişeleri nedeniyle futbol veya buz hokeyi oynamasına izin vermemiştir.

James 10 yaşına geldiğinde, genç basketbol maçlarından yaptığı hareketler ulusal düzeyde dikkat çekmeye başlamıştır. Çocukluğu boyunca, James Miami City Ballers takımında Jett Howard ve Houston merkezli Gulf Coast Blue Chips gibi takımlarda oynamıştır. Ortaokulda, Mikey Williams’ın da yer aldığı North Coast Blue Chips takımında yarışmıştır. James ayrıca Bath Township, Summit County, Ohio’daki Old Trail School için oynamış ve ortaokula burada gitmiş, takımını Bağımsız Okullar Ligi turnuvası zaferine taşımıştır. Temmuz 2018’de, James’in yer aldığı bir gençler maçı, babasını Michael Jordan forması giyerek alay eden bir taraftarın içeri alınmaması nedeniyle iptal edilmiştir. 6 Ağustos 2018’de, Santa Monica, California’da özel bir K-12 okulu olan Crossroads School’a kaydolmuştur. Kaliforniya eyalet kuralları, sekizinci sınıfta olduğu için hemen lise takımına katılmasını engellemiştir. 3 Aralık 2018’de, okul için oynadığı ilk maçta, James 27 sayı kaydetmiş ve takımını Culver City Ortaokulu’na karşı 61-48 galibiyete taşımıştır. Nisan 2019’da, Strive for Greatness ile Nike Elite Youth Basketball League (EYBL) sahnesine çıkışını yapmıştır.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.