Burdur’da Çalıntı Elektrikli Bisiklet ve Motosiklet Şahısları Yakalandı »Burdurweb, Burdur Haber,Burdur’da Çalıntı Elektrikli Bisiklet ve Motosiklet Şahısları Yakalandı »Burdurweb, Burdur Haber,
SON DAKİKA

Burdur’da Çalıntı Elektrikli Bisiklet ve Motosiklet Şahısları Yakalandı

Motosiklet hırsızlığı

Son Güncelleme :

06 Ekim 2024 - 13:55

Burdur’da Çalıntı Elektrikli Bisiklet ve Motosiklet Şahısları Yakalandı
----- REKLAM -----

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelinde mal varlığına karşı işlenen suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla yürüttüğü çalışmalara kararlılıkla devam ediyor.

Elektrikli Bisiklet Hırsızlığı: 3 Şahıs Yakalandı

1 Eylül 2024 tarihinde, Burdur’un Konak Mahallesi’nde bir ikametgah önünden elektrikli bisiklet çalındı. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı titiz çalışmalar sonucunda, olayın yaşı küçük B.A., A.T. ve yabancı uyruklu B.K. isimli şahıslar tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi. 11 Eylül 2024 günü şüpheliler çalıntı elektrikli bisiklet ile birlikte yakalandı. Şahıslar, gerekli işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Motosiklet Hırsızlığı: Şüpheli Kısa Sürede Yakalandı

Bir diğer olay ise 15 Eylül 2024 tarihinde Yeni Mahalle’de meydana geldi. Kırmızı renkli bir motosiklet ikamet önünden çalındı. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalar sonucu, olayın yaşı küçük A.H.Y. isimli şahıs tarafından gerçekleştirildiği belirlendi. 16 Eylül 2024 tarihinde çalıntı motosiklet ile yakalanan şüpheli, işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, huzur ve güven ortamını sağlamaya yönelik çalışmalarına kararlılıkla devam ediyor.

----- REKLAM -----