Ataman Erkul Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? »Burdurweb, Burdur Haber,Ataman Erkul Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? »Burdurweb, Burdur Haber,
SON DAKİKA

Ataman Erkul Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Son Güncelleme :

06 Ekim 2024 - 14:06

Ataman Erkul Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
----- REKLAM -----

Ataman Erkul, günümüzde 360 TV ekranlarında yayınlanan “Ataman ile Devr-i Alem” programını sunmaktadır. Bu programda, farklı ülkeleri ve kültürleri izleyicilere tanıtarak geniş bir coğrafi ve kültürel yelpazede içerikler sunmaktadır. Daha önce Beyaz TV’de “Adım Adım Cumartesi” programını hazırlayıp sunarak televizyon kariyerine adım atmıştır.

Erkul, radyo kariyerinde de geniş bir deneyime sahiptir. Bakırköy FM, Klas FM, Radyo Viva, Radiosport gibi birçok radyo kanalında programlar hazırlayıp sunmuştur. Aynı zamanda televizyon kariyerine paralel olarak Bilgi Üniversitesi’nde eğitimine devam etmiştir.

Sunuculuk kariyerine oldukça genç yaşlarda başlayan Erkul, ekranlarda düzgün diksiyonu, kültürel birikimi, zekası ve yüksek enerjisi ile tanınmaktadır. Bu özellikleri sayesinde geniş bir izleyici kitlesi tarafından beğeni ile takip edilmektedir. Erkul, bugüne kadar Afrika, Peru, Bolivya, Dominik, Meksika, Küba ve Avrupa’daki 37 ülke ve 60’dan fazla şehri gezmiştir.

Aslen Karabük Safranbolulu olan Ataman Erkul, aldığı özel diksiyon eğitimiyle profesyonel sunuculuk kariyerine katkıda bulunmuş ve Türkiye’nin başarılı televizyon ve radyo sunucuları arasında yer almıştır.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.