Senem Ece Mazı’nın Sesini Fatma Şahin Duydu! »Burdurweb, Burdur Haber,Senem Ece Mazı’nın Sesini Fatma Şahin Duydu! »Burdurweb, Burdur Haber,
SON DAKİKA

Senem Ece Mazı’nın Sesini Fatma Şahin Duydu!

Son Güncelleme :

07 Ekim 2024 - 13:51

Senem Ece Mazı’nın Sesini Fatma Şahin Duydu!
----- REKLAM -----

Depremzede Senem Ece Mazı’nın Sesini Fatma Şahin Duydu:

Türkiye, 6 Şubat depremi sonrasında yaşanan üzücü bir dolandırıcılık olayını konuştu. Hatay’ın İskenderun ilçesinde depremde eşi ve kızını kaybeden Senem Ece Mazı, yaşadığı felaket sonrası protez dolandırıcılığına maruz kaldı. Depremde kaybettiği bacağına taktırdığı protezin “sıfır” denilerek 650 bin TL karşılığında ikinci el olarak satıldığını öğrenen Mazı, hayatının şokunu yaşadı. Bu durumu kamuoyuna duyuran genç annenin sesi, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından duyuldu.

Fatma Şahin, TGRT Haber’de Yasemin Bozkurt ve İlker Koç‘un sunduğu Bilmediklerimiz programına bağlanarak, Senem Ece Mazı ve küçük kızı Derin’e destek olacaklarını belirtti. Şahin, küçük Derin’e biyonik kol yapılacağını ve ailenin tedavi süreçlerinin ücretsiz olarak karşılanacağını duyurdu. Ayrıca, Senem Ece Mazı’nın hukuk mücadelesinde de yanında olacaklarını söyledi.

Senem Ece Mazı, dolandırıcılıkla ilgili ilk açıklamasında, “Amacım, tüm mağdurların sesi olmaktı. Tek başıma değilim,” diyerek diğer mağdurlar adına da sesini yükseltti. Fatma Şahin ise, Mazı’ya hukuki destek de vereceklerini ve bu süreci birlikte yürüteceklerini belirtti.

Bu olay, depremzedelere yönelik yardımların önemini bir kez daha gündeme getirirken, dolandırıcılık mağduru olan insanların haklarını savunma konusunda yapılan dayanışma da dikkat çekti.

----- REKLAM -----