Köfteci Yusuf Sahibi Kimdir, Yusuf Akkaş Kimdir? »Burdurweb, Burdur Haber,Köfteci Yusuf Sahibi Kimdir, Yusuf Akkaş Kimdir? »Burdurweb, Burdur Haber,
SON DAKİKA

Köfteci Yusuf Sahibi Kimdir, Yusuf Akkaş Kimdir?

Son Güncelleme :

09 Ekim 2024 - 11:24

Köfteci Yusuf Sahibi Kimdir, Yusuf Akkaş Kimdir?
----- REKLAM -----

Yusuf Akkaş Kimdir?

Yusuf Akkaş, Türkiye’nin önde gelen restoran zincirlerinden biri olan Köfteci Yusuf’un sahibidir. Bursa’nın Kızılhisar köyünde dünyaya gelen Akkaş, ticaret hayatına köy kıraathanesinde başlamıştır. İlk restoranını 1996 yılında İznik’te açan Yusuf Akkaş, yaptığı köftelerin lezzetiyle kısa sürede ün kazanmış ve müşteri kitlesi hızla artmıştır. 1998 yılında işlerini büyüterek 600 kişilik kapasiteye sahip ilk büyük restoranını açmış, ardından çevre illerde de şubeler kurarak restoran zincirini genişletmiştir.

Günümüzde, Köfteci Yusuf markası Türkiye genelinde 181 şubeye ulaşmıştır. Restoranlar, Bursa, İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde yoğunlaşmış olup, birçok ilde hizmet vermektedir. Aynı zamanda Bursa Yenişehir’de bulunan Et Entegre Tesisi ile zengin kasap ve şarküteri ürünleri sunan “Hesaplı Kasap” adıyla da hizmet vermektedir.

Köfteci Yusuf, 2015 yılında Hürriyet Gazetesi’nin Kelebek ekinde düzenlenen “Türkiye’nin En İyi 10 Yol Lokantası” listesinde birinci seçilmiş, böylece Türkiye’nin en güvenilir restoran markalarından biri olmuştur.

Köfteci Yusuf Hakkında Bilgiler:

Köfteci Yusuf, 1996 yılında İznik’te kurulmuş bir gıda ve restoran markasıdır. Avrupa standartlarına uygun üretim yapan Türkiye’nin en büyük köfte fabrikasına sahiptir. Yıllar içinde büyüyen marka, bugün Türkiye genelinde 181 şubesiyle hizmet vermeye devam etmektedir.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.