Vural Çelik’in Ölüm Nedeni Belli Oldu! - Haber Son DakikaHaber Son DakikaVural Çelik’in Ölüm Nedeni Belli Oldu! - Haber Son DakikaHaber Son Dakika
SON DAKİKA

Vural Çelik’in Ölüm Nedeni Belli Oldu!

Son Güncelleme :

19 Ekim 2024 - 15:40

Vural Çelik’in Ölüm Nedeni Belli Oldu!
----- REKLAM -----

Avrupa Yakası’nın ‘Kubilay’ı Vural Çelik Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetmiş Olabilir

Efsanevi komedi dizisi Avrupa Yakası‘nda canlandırdığı ‘Kubilay Peynircioğlu’ karakteriyle hafızalara kazınan ünlü tiyatrocu Vural Çelik, Perşembe akşamı evinde ölü bulundu. Çelik’in ölüm nedeninin kalp krizi olabileceği öne sürüldü.

Vural Çelik’in ölümüne dair açıklama yapan yapımcı Birol Güven, 51 yaşındaki oyuncunun ölüm sebebinin henüz kesinleşmediğini ancak kalp krizi ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti. Güven, “Adli Tıp kesin sonucu söyleyecek ama kalp krizi gibi gözüküyor” ifadelerini kullandı. Çelik’in ölümünden iki gün önce rahatsızlanarak hastaneye gittiği ve bu süreçte hastanede serum tedavisi aldığını da hatırlatan Güven, Çelik’in sosyal medyada serum aldığına dair bir fotoğraf paylaştığını söyledi.

Vural Çelik’in cenazesine ilişkin detaylar henüz tam netleşmemekle birlikte, Güven sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada cenazenin 19 Ekim’de öğle namazında Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nden kaldırılmasının planlandığını belirtti. Ancak resmi işlemler tamamlanmadığı için kesin tarih ve saat açıklanmadı.

Çelik’in vefatı, sanat camiası ve hayranları arasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

----- REKLAM ---------- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.