Yenidoğan Çetesi Başhekimi Ahmet Atilla Yılmaz Hangi Dizide Oynadı? - Haber Son DakikaHaber Son DakikaYenidoğan Çetesi Başhekimi Ahmet Atilla Yılmaz Hangi Dizide Oynadı? - Haber Son DakikaHaber Son Dakika
SON DAKİKA

Yenidoğan Çetesi Başhekimi Ahmet Atilla Yılmaz Hangi Dizide Oynadı?

Son Güncelleme :

22 Ekim 2024 - 14:30

Yenidoğan Çetesi Başhekimi Ahmet Atilla Yılmaz Hangi Dizide Oynadı?
----- REKLAM -----

Yenidoğan Çetesi Soruşturmasında Başhekim Ahmet Atilla Yılmaz Şüpheli Olarak Yer Aldı

Yenidoğan çetesi soruşturmasında, ruhsatı iptal edilen Medilife Beylikdüzü Hastanesi’nin başhekimi Ahmet Atilla Yılmaz, dosyada “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Zararına Dolandırıcılık” ve “Örgüte Bilerek İsteyerek Yardım Etme” suçlamalarıyla şüpheli olarak yer aldı. Yılmaz’ın ifadesi soruşturmada dikkat çekerken, geçtiğimiz yıl bir televizyon dizisinde doktor rolünde oynaması da gündeme geldi.

Dizide Doktor Rolünde Yer Aldı

Ahmet Atilla Yılmaz, 2023 yılında yayınlanan “Adım Farah” dizisinde kendi adıyla çocuk doktoru rolünde yer aldı. Dizinin bir sahnesinde, Türk vatandaşı olmayan bir çocuğa yardım eden doktor olarak görülen Yılmaz’ın bu rolü, sosyal medyada geniş yankı buldu. Dizide özel bir hastanede geçen bu sahne, soruşturmayla birlikte tekrar gündeme geldi.

Yılmaz’ın İfadesinde Ne Dedi?

Yılmaz’ın dosyadaki ifadesine göre, 1967 doğumlu olup 1989 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Afyon, Eyüp, Trabzon ve Beylikdüzü’ndeki çeşitli devlet ve özel hastanelerde başhekimlik ve genel cerrahi görevlerinde bulunmuştur. Ayrıca, Beylikdüzü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve İBB Meclis Sağlık Komisyonu Başkanı olarak görev yaptığını ifade etmiştir.

----- REKLAM ---------- REKLAM -----