Burdur’un 3 İlçesine Daha Okul Müjdesi! - Haber Son DakikaHaber Son DakikaBurdur’un 3 İlçesine Daha Okul Müjdesi! - Haber Son DakikaHaber Son Dakika
SON DAKİKA

Burdur’un 3 İlçesine Daha Okul Müjdesi!

Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 13:45

Burdur’un 3 İlçesine Daha Okul Müjdesi!
----- REKLAM -----

Bucak, Ağlasun ve Gölhisar’da Yeni Eğitim Yatırımları İhaleye Çıkıyor

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak, Ağlasun ve Gölhisar ilçelerinde yapılacak yeni okul projelerinin ihale sürecine girdiğini açıkladı. Oğuz, yaptığı açıklamada, Burdur’da ve ilçelerinde eğitim yatırımlarının hızla hayata geçtiğini belirterek, Devlet Yatırım Programı kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından üç okul projesinin ihale izni aldığını duyurdu.

İhale sürecine girecek eğitim projeleri şöyle sıralandı:

  • Bucak Oğuzhan İlkokulu
  • Ağlasun Yunus Emre Ortaokulu
  • Gölhisar Cumhuriyet Ortaokulu

Milletvekili Oğuz, projelerin kısa süre içinde ihaleye çıkacağını ve çalışmaların en hızlı şekilde tamamlanarak okulların hizmete açılacağını belirtti.

Yatırımlar Eğitim Altyapısını Güçlendirecek

Oğuz, açıklamasında, “Milli Eğitim Bakanlığı’nın verdiği ihale onayı ile bölgemizdeki eğitim altyapısı daha da güçlenecek. İhalelerin tamamlanmasının ardından Bucak, Ağlasun ve Gölhisar’da yapılacak okullar, bölge halkına büyük katkılar sağlayacak. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu projeler, eğitimde daha güçlü bir geleceğe doğru atılan önemli bir adım olacak,” ifadelerini kullandı.

----- REKLAM ---------- REKLAM -----