Kablo Hırsızları Yakayı Ele Verdi »Haber Son DakikaKablo Hırsızları Yakayı Ele Verdi »Haber Son Dakika
SON DAKİKA

Kablo Hırsızları Yakayı Ele Verdi

Son Güncelleme :

29 Şubat 2012 - 15:23

Kablo Hırsızları Yakayı Ele Verdi
----- REKLAM -----

Burdur’da haberleşme ve enerji nakil hatlarına dadanan tel hırsızları, Jandarma tarafından yakalandı.

Burdur’da haberleşme ve enerji nakil hatlarına dadanan tel hırsızları, Jandarma tarafından yakalandı. Özellikle Ağlasun ve Bucak ilçelerindeki haberleşme ve enerji nakil kablolarına musallat olan tel hırsızlarının geçtiğimiz günlerde Vatandaş-Jandarma işbirliğiyle yakalanmasının ardından, Bucak’taki haberleşme hatlarına yönelen hırsızlar, vatandaşların duyarlılığı sayesinde yine kaçamadı.

Dün Bucak İlçesi Kargı Köyü Karadağ mevkiinde Türk Telekom’a ait telefon kablolarının kesildiğine dair alınan ihbar üzerine Bucak İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler çalışma başlattı. Yapılan çalışma neticesinde, M.Y, R.Y ve Z.B isimli şahıslar yakalandı. Olay yerinde şüphelilere ait bir adet araç ile kesilmiş 200 metre telefon kablosu ele geçirildi. Bucak Cumhuriyet Savcılığınca mahkemeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.

Tel hırsızlıklarına karşı aynı duyarlılığın devam ettirilmesi ve köylerde görülen şüpheli araçların vakit geçirilmeksizin 156 Jandarma İmdat hattına bildirilmesi istendi.

----- REKLAM ---------- REKLAM -----