Valimiz: 82. Yıldönümü Mesajı »Haber Son DakikaValimiz: 82. Yıldönümü Mesajı »Haber Son Dakika
SON DAKİKA

Valimiz: 82. Yıldönümü Mesajı

Son Güncelleme :

06 Mart 2012 - 10:27

Valimiz: 82. Yıldönümü Mesajı
----- REKLAM -----

6 Mart 1930 Tarihinde, Cumhuriyetimizin kurucusu ve büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK zorlu mücadeleler ve çok çetin savaşlar ile kazandığımız istiklalin sevincini halkıyla paylaşmak üzere düzenlediği gezilerden birisiyle Burdur’u ziyaret etmiştir.

Cumhuriyetimizin ilanıyla birlikte il olma şerefini de kazanan Burdur’un, yurdumuzda başlayan yükselme hamlesinin ilk dönemlerinde Atatürk’ün gösterdiği hedefle muasır medeniyetler düzeyine ulaşmak adına heyecan ve coşku ile çalışan halkı, bu ziyaret ile büyük moral kazanmış ve bu amaçlar doğrultusunda çalışmalarında büyük bir ivme yakalanmıştır.

Bugün Mustafa Kemal Atatürk’ün halkımızın moralini, düşünce ufkunu ve umutlarını geliştiren Burdur ziyaretinin 82. yılını hep birlikte idrak ederken o yıllardan bize miras kalan heyecan ve azimle aynı hedef doğrultusunda yılmadan çalışmanın gayreti içerisindeyiz.

Bizlere daha müreffeh bir ülke ve daha gelişmiş bir toplum oluşturma vizyonu sunan Mustafa Kemal Atatürk’ü Burdur’a gelişinin 82. Yılında bir kez daha sevgi, saygı ve özlemle anıyor, tüm Burdur halkının bu kutlu gününü en içten dileklerimle tebrik ediyorum.

Süleyman TAPSIZ
Vali

----- REKLAM ---------- REKLAM -----