Burdur Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Vali Tapsız’ı Ziyaret Etti »Haber Son DakikaBurdur Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Vali Tapsız’ı Ziyaret Etti »Haber Son Dakika
SON DAKİKA

Burdur Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Vali Tapsız’ı Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

15 Mart 2012 - 19:26

Burdur Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Vali Tapsız’ı Ziyaret Etti
----- REKLAM -----

Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercan Taraşlı, yönetim kurulu üyeleri Nuri Yıldırım, Yusuf Tortop, Kürşat Tuncel ve Abdurrahman Kızılkaya, Sayın Valimiz Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret etti.

Vali Tapsız, nazik ziyaretlerinden dolayı Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercan Taraşlı’ya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Burdur’un gelişmesi ve kalkınması üzerine Başkan Taraşlı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Vali Tapsız, Gazeteciler Cemiyeti’nin Burdur’un sorunlarına duyarlı önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.

Vali Tapsız’ın Burdur’un kalkınması ve gelişmesi yönünde önemli projelere imza attığını söyleyen Taraşlı, “Burdur’un her alanda gelişmesi ve kalkınması için yapılan çalışmalara ve projelere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da katkı sunmaya devam edeceğiz.” dedi. Cemiyet Başkanı Taraşlı, Burdur Gazeteciler Cemiyeti’nin 6 Nisan Cuma günü gerçekleşecek olan genel kurula Vali Tapsız’ı davet etti.

----- REKLAM ---------- REKLAM -----