Bucak’ta Neler Oluyor? İntihar Girişimleri ArttıBurdurweb, Burdur Haber,Bucak’ta Neler Oluyor? İntihar Girişimleri ArttıBurdurweb, Burdur Haber,
SON DAKİKA

Bucak’ta Neler Oluyor? İntihar Girişimleri Arttı

Son Güncelleme :

25 Mayıs 2013 - 23:39

Bucak’ta Neler Oluyor? İntihar Girişimleri Arttı
----- REKLAM -----

bucak intiharBurdur’un Bucak ilçesi’nde okulların dönem sonlarında intihar girşimlerin de artış yaşanıyor. Öğrencilerin ya derslerinin kötü olması, ya istediği bir sonucu elde edememesi, Yüksek okullarda öğrenciler arasında sevgilisinin terk etmesi sonucu depresyona giren öğrenciler çeşitli şekilde intihar girişimlerinde bulunuyor.

Bu durumun en son örneği dün gerçekleşti. Bucak KYK öğrenci yurdunda kalan ve HTMYO öğrencisi Hatice S. isimli kız öğrenci intihar girişiminde bulundu. Bucak Devlet Hastanesinde midesi yıkanan ve tedavi altına alınan öğrencinin sağlık durumun iyi olduğu fakat kendine gelir gelmez hastanede olay çıkardığı öğrenildi.

İntihar girişimlerinin bir yenisi de sabahleyin gerçekleşti.Bucak’ta,  tv vericileri yanında olduğunu ve intihar edeceğini ( kafasına silah sıkacağını ) mesajla bir tanıdığına bildiren şahıs intihar etti, şahsın başından ağır yaralandığı durumunu kritik olduğu bilgisine ulaşıldı, ağır yaralı şahsın Ali Kılıçarslan olduğu ifade ediliyor. Ağır yaralı Ali Kılıçarslan Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgi olarak bucak emniyeti kapsamlı çalışma başlattı. Ekipler olayın intihar olup olmadığını araştırıyor.

 

----- REKLAM -----