Gündüzalp'ten Ticaret ve Sanayi Odası’na Ziyaret » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Gündüzalp’ten Ticaret ve Sanayi Odası’na Ziyaret

Son Güncelleme :

12 Kasım 2013 - 17:48

Gündüzalp’ten Ticaret ve Sanayi Odası’na Ziyaret
----- REKLAM -----

Burdur Belediye Başkanlığı’na Ak Parti’den aday adayı olan Yüksek Mimar Ali Nihat Gündüzalp, Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

 

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret eden Burdur Belediye Başkanlığı’na Ak Parti’den aday adayı olan Yüksek Mimar Ali Nihat Gündüzalp, Aday olması ve Başkan seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı.
Adaylığının Burdur için hayırlı olmasını dileyen ve kim seçilirse O’na, Burdur’un gelişimi için destek olacaklarını belirten BUTSO Başkanı Keyik, özellikle Burdur ekonomisinin Belediyeye yönelik sorunlarının giderilmesi noktasındaki, düşüncelerini öğrenmek istediklerini ifade etti.
 
Burdur Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Yüksek Mimar Gündüzalp, Burdur’un ekonomik gelişiminin önündeki sıkıntıları bildiğini belirterek şunları söyledi: “Bize, görev nasip olursa, bütün birikimimizle Şehrimizin şehirler arası güzergah üzerindeki potansiyel ve fakat halen kullanılamayan avantajlarını kullanacağız. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ile Şehir arasındaki bağlantı üzerinde çalışacağız. OSB ve dışında ticaret ve yatırım alanları üzerinde projeler geliştirecek, yatırım için İlimizin cazibesini artıracağız. Halkımızla istişareye önem verecek ve Şehrimizin yaşanabilirlik niteliğini geliştireceğiz.”
 
Belediyecilikte bilgi, birikim ve cesaretin önemini de vurgulayan Ali Nihat Gündüzalp, “Seçilemesek de seçilecek olana destek olmaktan geri durmayız. Zira bilgi ve tecrübenin zekatı, paylaşmaktır” dedi.

----- REKLAM -----