Ercengiz ''Ateşten gömlek giydim'' » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Ercengiz ”Ateşten gömlek giydim”

Son Güncelleme :

15 Kasım 2013 - 9:45

Ercengiz ”Ateşten gömlek giydim”
----- REKLAM -----

CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz, seçim çaşışmaları kapsamnında Eğitim-İş Sendikası Burdur Şubesi’ni ziyaret ederek Eğitim – İş üyesi öğretmenlerle ve Başkan Bülent Yamacı ile görüştü.

 

‘Paramızı ve Zamanımızı İl Dışında Harcıyoruz”
 
Eğitim İş Şube Başkanı Bülent Yamacı; ”Öncelikle CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Eczacı Ali Orkun Ercengiz ve CHP Heyeti’nin ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Burdur CHP’yi demokratik bir seçimle adayını belirlediği için tebrik ediyorum” dedi. Geçtiğimiz 10-11 yıllık süreçte öğretmenlerin yerelde ve genelde sıkıntılarının halledilmediğini, şikayetlerini dillendirdiklerini belirterek, zamanımızı ve paramızı il dışında harcıyoruz diyerek belirtti.
 
Yamacı; ”Sürekli göç veren bir il haline geldik. En önemli sorun ise alt yapı sorunu.Hiç durmadan insanlar arabalarıyla sanayiye taşınıyor.İlde çukurdan, çamurdan geçilmiyor. Bir vatandaş olarak öncelikle alt yapı sorunlarının giderilmesi gerektiğini inanıyoruz.Ayrıca coğrafi yapısınında engel oluşturmadığı Burdur gibi küçük bir ilin alt yapısını nasıl böyle rezil bir şekilde bulunduğuna inanamıyoruz. Eğer seçilirseniz öncelikle ilimizin alt yapı sorunlarını gidermenizi istiyoruz”.
 
Yamacı; ”Velileri varlıklı olan okulların durumları çok iyi.Velileri fakir olan okullar ise çok kötü durumda. Sendika görevi nedeniyle hepsini tek tek biliyorum. Tuvaletlerine girilebilecek gibi değil. Bahçe duvarları, pencereleri ve giriş kapıları dökülüyor. Merkezdeki bir çok okulun bile fiziki çok ciddi sorunları var. Başkan olursanız bu durumlara da el atarsanız seviniriz. Gene çocuklu ailelerinin kreş, bakım evi gibi ciddi sorunları bulunmakta, bunlar bizlere kadar gelmekte. Bu konuda da başkan olursanız ilginizi bekliyoruz. Özürlülerin hayatını da kolaylaştırılmasını dikkate almak gerekmektedir. Çıkmış olduğunuz bu demokrasi yolunda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu”.
 
”Ateşten gömlek giydim”
 

CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz ”Ateşten gömlek” giydiğinin ve ağır bir sorumluluğun altına girdiğinin farkın olduğunu belirterek başladığı konuşmasında, örgütlü güçlere teşekkür etti. Burdur’da gerçekten ciddi bir yol sorununun bulunduğunu, alelacele yapılan asfaltlamaların olduğunu belirtti. Bunlarla ilgili ciddi araştırmalarının ve geliştirdikleri projelerinin bulunduğunu belirtti.

----- REKLAM -----